Finnish Comms Awards -tuomaristoon kutsutaan suomalaisia viestinnän huippuammattilaisia eri toimialoilta, viestintätoimistoista, korkeakouluista ja mediasta.

Tuomaristossa on edustettuna monipuolisesti eri toimialat ja sektorit. Kaikki tuomarit eivät arvioi kaikissa kategorioissa. Otamme jääviydet huomioon ja tuomarin tulee tarvittaessa jäävätä itsensä. #finnishcommsawards

Tuomariston aikataulu 2022

  • 1. kierroksen itsenäinen tuomarointi 14.9.–25.9.2022
  • Shortlista julkaistaan 29.9.2022
  • 2.kierroksen tuomarointipäivä ja pitchaukset 13.10.2022
  • Finnish Comms Awards -gaala 26.10.2022 Pikku-Finlandiassa, Helsingissä

Kaija Pohjala


Head of International Business

Kaiku Group

Kaija on rohkea johtaja, joka uskaltaa kyseenalaistaa asioita, eikä taivu suurienkaan haasteiden edessä. Runsaan 30 vuoden viestinnän ja liikkeenjohdon kokemuksellaan Kaija on yksi ensimmäisistä naisista viestintätoimistoyrittäjänä, jonka toimisto jatkaa edelleen huipulla, nyt osana uutta Kaikua. Erityisenä intohimona Kaijalla on valmentava muutosjohtajuus sekä muutos- ja kriisiviestintä. Laajaverkostoinen ja kansainvälinen moniosaaja nauttii erilaisten ihmisten kohtaamisista ja tukemisesta. Tavoitteena on luottamuksen ja ymmärryksen synnyttäminen sekä vastuullisen vuorovaikutuksen luominen.

Lisätiedot

Tiinu Wuolio


Perustaja ja toimitusjohtaja

Viestintätoimisto Medita

Viestintätoimisto Meditan perustaja ja toimitusjohtaja Tiinu Wuolio on tehnyt pitkän uran viestinnän parissa. Vahvuuksiksi hän luettelee journalistitaustansa sekä erikoistumisen viestinnän eettisiin kysymyksiin. Hän edustaa Marketing Finlandia Viestinnän eettisessä neuvottelukunnassa.

Lisätiedot

Netta Alaranta


Head of Accounts

Drama Queen Communications Oy

Netta on:
– Pohjoismaisen markkinointiviestintätoimiston Drama Queenin asiakkuusjohtaja, asiakkuustiimin vetäjä ja osakas.
– Innostuva sitoutuja: Olen tehnyt käytännössä koko työurani samassa yrityksessä, ja saanut työskennellä myös tosi pitkään samojen asiakkaiden kanssa.
– Luovuuden ja liiketoiminnan linkittäjä: Ei riitä, että bränditarina manifestoituu mainonnassa, se pitää elää todeksi kaikissa asiakaskohtaamisissa. Tässä onnistuminen edellyttää aitoa yhteistyötä ja siilojen purkamista – niin toimistoissa, asiakasorganisaatioissa kuin näiden välilläkin.
– Korismutsi, lukutoukka ja huonon huumorin suuri ystävä.

 

Motto: Älä oleta.

Lisätiedot

Outi Arola


Senior Consultant

Mailand Communications

Olen viestinnän moniottelija, jolle on kertynyt kokemusta sekä asiakkaan puolelta johtotehtävissä että konsulttina. Minulle viestintä on tärkeä keino saavuttaa organisaation strategiassa toiminnalle asetetut tavoitteet. Olen ollut kehittämässä konserniviestintää ja -markkinointia metalliteollisuudessa, logistiikassa ja ajoneuvoalalla. Konsulttina tutuiksi ovat tulleet mm. rakentamisen, kiinteistö- ja sote-alan toimintaympäristöt. Strategian uudistaminen, muutoksien läpivienti ja poikkeustilanteiden hoito ovat tekemisen ytimessä. Innostun tiimityöstä ja hyvistä konsepteista. Uudet ilmiöt ja kansainvälisyys kiinnostavat.

 

Motto: Life happens in between plans

Lisätiedot

Nora Elers


Johtaja, viestintä

Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Olen työskennellyt yli 20 vuotta elinkeinopoliittisissa vaikuttajaorganisaatioissa viestinnän johtotehtävissä. Ennen EK:ta olin 8 vuotta EK:n suurimman jäsenliiton Teknologiateollisuuden viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana. Etujärjestöissä ei tarvitse erikseen korostaa, miten tärkeää viestintä on – viestintä on vaikuttamista ja se on siksi keskeinen osa vaikuttajaorganisaation kaikkea tekemistä.

 

Motto: Viestintä on vaikuttamista.

Lisätiedot

Marjo Halonen


Viestintäjohtaja

Metsä Board

Pitkäjänteisesti suunniteltu korkeatasoinen markkinointiviestintä on yksi yrityksen menestyksen lähtökohdista. Markkinointiviestinnällä pystymme vaikuttamaan asiakkaisiin, omaan henkilökuntaan jsekä muihin sidosryhmiin ja saamaan yrityksemme erottumaan. Viestintä voi olla se ratkaiseva menestystekijä. On tärkeää, että me viestinnän ammattilaiset olemme kiinteä osa yrityksen toimintaa kaikilla tasoilla ja sparraamme toimintaa työkavereiden ja asiakkaiden kanssa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

 

Motto: Anything is possible.

 

Lisätiedot

Kristiina Heikkonen


Head of Client Services

Markkinointiviestintätoimisto Superson

Kristiina on näkemyksellinen ja kokenut asiakkuusjohtaja, joka on mukana luomassa uuden ajan markkinointiviestintää Supersonilla. Superson tunnetaan toimistona, joka rakentaa jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen tiimin spesialistiverkostonsa avulla. Kristiina haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään uudenlaisia polkuja ja luoda viestintää, joka herättää vastaanottajassa tunteita ja toimintaa.

 

Kristiinalla on takanaan pitkä ura toimistomaailmassa, ja hän on ollut suunnittelemassa ja johtamassa lukuisia tuloksekkaita ja innovatiivisia viestintäkampanjoita, joista useat ovat päätyneet näihinkin kisoihin asti. Niinpä Finnish Comms Awardseissa tutuksi ovat tulleet niin himoitut palkintopallit kuin pelätyt pitchaajan lauteet. Siksi hän lupaakin olla se kiva tyyppi tuomaristossa, joka hymyilee kannustavasti pitchaajalle.

 

Motto: If you can dream it you can do it.

Lisätiedot

Tiina Hosiokoski


Business Director, Communications

Oy SEK AB

Toimin SEKissä viestintäliiketoiminnan johtajana. SEK on tunnettu upeana markkinointi- ja bränditalona, mutta mehän teemme myös todella kovan luokan viestintää. Olen itse työskennellyt viestinnän parissa yli 20 vuotta ja uskallan väittää, että paljon oppiakin on matkalla tarttunut matkaan. Silti opin työssäni uutta ihan joka päivä. Mitattavien tulosten lisäksi haluan työssäni aina tavoitella jotain merkityksellistä, on kyse sitten liiketoiminnan tai ihmisten johtamisesta tai varsinaisesta viestintätyöstä. Kun sydän on mukana, niin upeita asioita tapahtuu.

 

Motto: Jos ei osaa, opetellaan. Tällä tarkoitan sitä, että ei ole mitään asiaa, mitä ei voisi oppia. Olen opetellut yli 20 vuoden työurani aikana todella monia asioita, ja jokainen työ pitää joskus tehdä ensimmäisen kerran.

Lisätiedot

Henna Karjalainen


Markkinointi- ja viestintäjohtaja

ManpowerGroup Oy

Olen monipuolinen alan ammattilainen – viestintä, markkinointi ja yritysvastuu ovat ydinosaamistani. Toimin operatiivisella, taktisella ja strategisella tasolla, jatkuvasti kehittäen ja kehittyen. Uudistumisen, kestävän kasvun ja johtamisen näkökulmat innostavat minua. Tulevaisuudentutkimus on suuri intohimoni. Haluan tänään tehdä asioita, joilla voidaan edistää toivottavimman tulevaisuuden toteutumista.

 

Motto: “There is a crack in everything, that’s how the light gets in.”

Lisätiedot

Pertti Keinänen


Varainhankintapäällikkö

Sydänliitto

Pertti Keinänen on puhdasverinen varainhankkija, joka on työskennellyt keskeisissä rooleissa Suomen johtavissa varainhankintataloissa. Innovatiivisella ja tuloshakuisella työllään sekä maagisella tarinankerronnan kyvyllään hän on kerännyt yleishyödyllisiin tarkoituksiin miljoonien eurojen edestä lahjoituksia. Päivittäin Pertti löytää valtavasti iloa ja inspiraatiota siitä, että saa toimia mukana avun ketjussa. Työroolin ohella Pertin tärkeimmät roolit ovat isi, puoliso, pappi ja kajakkimeloja.

 

Motto: Raha on rakkauden väline. Mitä enemmän rahaa, sitä useampaa voidaan auttaa.

Lisätiedot

Marja Keränen


Viestintäasiantuntija

Viestintätoimisto Medita

Olen kokenut viestinnän kehittäjä ja aiemmin journalisti. Olen toiminut viestinnän tehtävissä niin teollisuuden palveluissa kuin yliopistomaailmassakin. Korostan viestinnän näkemyksellisyyttä, strategista ajattelua ja kiinnostavia sisältöjä. Viime aikoina olen työskennellyt vastuullisuusviestinnän parissa. Vapaa-aikana viihdyn luonnossa ja kirjallisuuden maailmoissa.

 

Motto: Kun tieto kulkee, asioita tapahtuu. Hyvä viestintä auttaa ammattilaisia tekemään työnsä hyvin ja tiimejä toimimaan tehokkaasti yhteisen päämäärän hyväksi.

Lisätiedot

Johanna Klemetti


Head of Communications

Veho Oy Ab

Olen intohimoinen italialaisen ruoan rakastaja ja viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Minulla on laaja kokemus viestinnästä B2B- ja B2C-toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Päätavoitteeni on varmistaa strategisen viestinnän avulla, että koko organisaatio sitoutuu yhteiseen suuntaan ja tavoitteisiin. Haluan tarjota luovia ratkaisuja ja yhdistää viestinnän, markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen. Minulla on vahva kokemus strategisesta viestinnästä, muutos-, media-, vastuullisuus- ja työyhteisöviestinnästä, sekä maineen ja brändin rakentamisesta. Vapaa-aikani vietän useimmiten tenniskentällä perheeni kanssa ”leikkisästi” kisaten.

 

Motto: Jokainen viesti on osa suurempaa kertomusta.

Lisätiedot

Mikko Koistinen


Partneri

Viestintätoimisto Manifesto

Olen Viestintätoimisto Manifeston yksi perustaja, ja työskennellyt yrityksessä partnerina vuodesta 2000. Kaiken kaikkiaan olen työskennellyt viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä yli 25 vuoden ajan. Pitkä ura toimistomaailmassa on tutustuttanut lukuisiin erilaisiin yrityksiin ja toimialoihin. Viestintätoimistotyössä parasta onkin jatkuva uuden oppiminen. Olen osallistunut lukuisiin alan kilpailutuksiin ja hienoa olla tällä kertaa arvioimassa kilpailutöitä.

 

Motto: Eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

Lisätiedot

Liisa Kuvaja


Brändi- ja viestintäjohtaja

LUT-korkeakoulut / LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu

Liisa Kuvajan ura viestinnän, markkinoinnin ja media-alan johto- ja asiantuntijatehtävissä ulottuu yli kahdelle vuosikymmenelle. Nykyisessä tehtävässään Kuvaja vastaa LUT-korkeakoulujen, LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun, strategisesta, taktisesta ja operatiivisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Tämän lisäksi Kuvaja on vastuussa konsernin brändinhallinnasta. Aikaisemmin Kuvaja on työskennellyt mm. Kämp Collection Hotels, Bonnier Books ja Plan Finland.

 

Motto: Asioilla on tapana järjestyä.

Lisätiedot

Satu Linkola


Viestintäpäällikkö

Suomi-rata Oy

Olen isoissa infrahankkeissa marinoitunut viestinnän tekijä. Aloitin toukokuussa 2022 yhdessä megahankkeessa eli Suomiradan viestinnässä. Teemme viiden ihmisen tiimillä suunnittelua hankkeeseen, jonka lopputuloksena tulevaisuudessa matkustetaan tunnissa junalla Helsingistä Tampereelle Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Tätä ennen tein 10 vuotta viestintää Länsimetrossa eli maineenhallintaa, brändin rakennusta ja tiivistä mediayhteistyötä. Tausta kansainvälisellä b-to-b puolella.

 

Motto: Kysy ja kyseenalaista!

Lisätiedot

Kaisa Lipponen


Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja

Paulig

Kaisa Lipponen on tehnyt pitkän uran vastuullisten yritysten ja brändien parissa. Nykyisessä roolissaan Pauligilla hän vastaa Pauligin vastuullisuudesta, yhteiskuntasuhteista, yritysbrändistä ja -viestinnästä ja on Pauligin johtoryhmän jäsen. Paulig on yksi elintarvikealan vastuullisista edelläkävijöistä, ja yrityksen maine on kehittynyt myönteisesti vahvan vastuullisuustyön ja vuorovaikutuksen ansiosta.

 

Motto: Sustainable brands can change the world.

Lisätiedot

Anna-Maria Maunu


Viestintäjohtaja

Tampereen yliopisto, viestintä ja markkinointi

Työura julkisen sektorin viestinnässä ministeriössä, oikeushallinnossa, kaupungilla ja yliopistossa. Hankeviestinnän näkökulmaa Tampereen isoista keittämishankkeista ja allianssimallin viestinnästä. Yhteisöviestinnän kehittäminen ja viestintä ja markkinointi-palveluiden hankkiminen ja kilpailuttaminen ovat osa toimenkuvaa.

Lisätiedot

Matti Miettinen


Yritys- ja yhteiskuntaviestintä (RadioMedia ry) / COO (The Planet Company Oy)

RadioMedia ry / The Planet Company Oy

Matti toimii RadioMedia ry:ssä yritysvastuu- ja yhteiskunnallisen viestinnän asiantuntijana. Lisäksi hän on myös The Planet Company Oy:n COO.
Etenkin yhteiskunnallisen ja yritysvastuuviestinnän osalta on paljon saavutettavaa ja yhteistyö luo mahdollisuuksia. Tärkeää on, että asioista kerrotaan selkeästi ja läpinäkyvästi. Näin voimme saada aikaan muutosta kohti parempaa huomista meille kaikille.

 

Motto:” You miss 100% of the shots you don’t take -Wayne Gretzky.”

Lisätiedot

Fanni Mäki


Viestintäpäällikkö

Liana Technologies

Ihmisten väliseen kommunikaatioon rakastunut pöhkö. Pyrin ilmaisemaan rohkeutta sanoilla ja lisäämään juuri sopivasti rentoa asennetta ammattimaiseen viestintään. Lopullisena tavoitteenani on tuottaa sisältöä, joka liikuttaa ihmisiä. Lähes 10 vuoden kokemus alati muuttuvalta ja kovasti kilpaillulta IT-alalta.

Motto: Menttubii, eli “meant to be”. Se, mikä on tarkoitettu, tapahtuu kyllä.

Lisätiedot

Saara Niinistö


Konseptisuunnittelija

Viestintätoimisto Drum

Hei, olen Saara. Olen viihtynyt markkinointiviestinnän parissa jo parikymmentä vuotta. Minua ja työpaikkaani yhdistävät ennakkoluulottomuus, luovuus ja tehokkuus. Lisäksi me molemmat uskomme, että viestintä ja markkinointi voivat olla myös yhteiskunnallisesti puhuttelevaa. Viihdyn itselleni vieraissa tilanteissa ja näen enemmän ratkaisuja kuin ongelmia. Vauhtia pitää yllä kolme lasta, tennis ja vilkas mielikuvitus.

 

Motto: Ollaan rohkeita ja reippaita.

Lisätiedot

Laura Nousiainen


Asiakasjohtaja, digitiimin vetäjä

Netprofile Finland

Olen teknologia-alan viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija konsulttiyritys Netprofilessa. Urani aikana olen saanut työskennellä lukuisten kansainvälisten ja suomalaisten uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten kanssa. Vedän Netprofilessa kymmenen hengen digitiimiämme ja toimin päivittäin monissa eri rooleissa useiden asiakkuuksien parissa. Kokemusta on kertynyt niin operatiivisen kuin strategisen tason viestinnästä ja mediasuhteista kuin monimuotoisesta markkinoinnistakin. Vapaa-ajallani nautin ulkoilusta maalla ja vesillä.

 

Motto: Kohtele muita niin kuin toivot itseäsi kohdeltavan.

Lisätiedot

Jere Nurminen


Viestintä- ja brändijohtaja

Yle

Jere Nurminen on Ylen viestintä- ja brändijohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Hän vastaa Ylen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, brändistä ja asiakaspalvelusta. Jere on aiemmin työskennellyt myös toimittajana, uutispäällikkönä ja vastaavana tuottajana Ylessä.  Hänellä on pitkä kokemus luovasta työstä ja työyhteisöistä, sillä ennen siirtymistä media- ja viestintäalalle hän työskenteli yli kymmenen vuotta ammattitanssijana Suomen Kansallisbaletissa ja eri puolilla maailmaa.

 

Lisätiedot

Johanna Otranen


Viestintä- ja markkinointijohtaja

Asuntosäätiö

Yhdessä tekemisen voimaan luottava tuloshakuinen viestinnän ammattilainen. Vankka kokemus maineen kehittämisestä viestinnän ja markkinoinnin keinoin kuluttaja- ja b-to-b-ympäristöissä. Arvostaa oivaltavaa ja tunteita herättävää viestintää, jossa ydinsanoma on kirkas ja tavoiteltua brändikokemusta vahvistava – rohkeuskaan ei ole pahitteeksi.

 

Motto: ”Muutos alkaa oivalluksesta, totta siitä tulee tekemällä.”

Lisätiedot

Santtu Parkkonen


CEO & Partner Mellakka Helsinki, COB Mellakka Management, Mellakka Events ja Mellakka Advisor

Mellakka Helsinki / Mellakka-konserni

Digiorientoitunut markkinointiviestinnän hybridi, joka on valokuvannut, kirjoittanut, tuottanut, viestinyt, konsultoinut ja kehittänyt. Kasvavan Mellakka-konsernin vetäjä ja strategi. Erikoistunut viestien kiteytykseen, maineen rakentamiseen ja sen pelastamiseen. Tietää, että hyvä tarina myy aina.

 

Motto: Kaikki, mitä brändi tekee on viestintää.

Lisätiedot

Mika Pyykkö


Toiminnanjohtaja

Aivoliitto ry

Olen saanut työskennellä koko työurani terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa – kansallisesti ja jossakin määrin myös globaalilla tasolla. Kahdeksan vuoden työrupeama vaikuttavuusinvestoimisen parissa on iskostanut mieleeni myös vaikuttavuusperusteisen toiminnan merkityksen. Uskon ammattitaitoisesti suunnitellun ja toteutetun viestinnän voimaan yhtenä merkittävänä keinona tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Motto: ”Tosissaan, muttei totisena”.

Lisätiedot

Sonja Rahkonen


Marketing Communications Manager

Firstbeat Technologies

Olen tavoitehakuinen markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja, jonka sydäntä lähellä on aina ollut ihmisten hyvinvointi. Se onkin ihan nykyisen roolini ytimessä hyvinvointiteknologiayritys Firstbeatin markkinointiviestinnän päällikkönä. Aiemmin olen saanut kehittää viestintää niin pörssiyhtiöissä kuin konsulttinakin. Innostun oivalluksista ja rohkeista kokeiluista, mutta uskon pitkäjänteiseen strategiseen tekemiseen. Vapaalla voin vaikka vetää pari leukaa, heittäytyä joogamatolle tai suunnata trangiakahveille.

 

Lisätiedot

Jukka Relander


Viestintäpäällikkö

Energiateollisuus ry

Taustalla politiikkaa, mediaa, viestintätoimistoa ja yritysviestintää johtamisen valmentajien kanssa. Nyt vastaan Energiateollisuuden ulkoisesta viestinnästä, eli vähän liioitellen energia-alan maineesta. Ilmastokriisin, biodiversiteettikriisin ja Venäjän hyökkäyssodan aiheuttaman poliittis-taloudellisen kriisin aikana vastaavaa onkin riittänyt. Vesivoimayhtiöt yrittävät katsoa perhokalastustani sormien läpi.

 

Motto: Jos viesti ei mene perille, se on lähettäjän vika.

Lisätiedot

Mikko Saariaho


Vaikuttavuusjohtaja (Chief Impact Officer)

Fintraffic

Mikko Saariaho johtaa Fintrafficissa viestintää ja yhteiskuntasuhteita, brändiä, markkinointia sekä vastuullisuuden ja palveluiden vaikuttavuuden kehittämistä. Hän on ennen 2019 alkanutta Fintraffic-pestiä vastannut mm. viestinnästä ja brändistä HKScanissa, Finaviassa ja Lassila & Tikanojalla sekä toiminut taloustoimittajana Yle Uutisissa. Mikon mielestä laadukas ja vastuullinen viestintä innostaa, oivalluttaa, vaikuttaa toimintaan ja tekee maailmaa entistä paremmaksi.

 

Motto: Uskalla ja tahdo muuttaa asioita!

Lisätiedot

Timo Saxén


Director, Public Affairs

Telia Finland

Vastaan Telialla teknologiaviestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Olen tehnyt paljon viestintää ICT-alalla, yleensä kuluttajat ja meidän arkeamme mullistavat uudet palvelut mielessä. Vastuullisuus, some ja muuttuva viestinnän kenttä mietityttävät.

 

Motto: Viestintä on helppoa. Mietit vain mitä haluat kertoa ja sitten kerrot sen.

Lisätiedot

Päivi Sihvola


Asiantuntija

Happenstance

Päivi Sihvola, FK, on Viestinnän eettisen neuvottelukunnan puheenjohtaja.  Hänellä on pitkä kokemus viestinnän, markkinoinnin ja yritysvastuun johtamisesta. Henkilöstöjohtajan roolissa häntä kiehtoi erityisesti toimintakulttuurin, arvojen ja brändin suhde. Sihvola on työskennellyt niin auto- kuin metsäteollisuudessakin sekä vakuutusalalla. Lisäksi hän on ollut ympäristöministeriön viestintäjohtaja ja toimittaja useissa medioissa.

 

Motto: Totuus on yllättävä strategia.

Lisätiedot

Terttu Sopanen


Johtava viestintäkonsultti, KTM

Brunnen Communications

Terttu ’Tepa’ Sopanen on strategisen viestinnän kehittäjä, jolla on parin vuosikymmenen kokemus eri organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin johto- ja asiantuntijatehtävistä. Konsulttina Tepan missio on lisätä strategisen viestinnän ymmärrystä organisaatioissa ja auttaa johtoa valjastamaan viestintä liiketoiminnan ja johtamisen menestystekijäksi. Tepa haluaa lisätä yritysten asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä vuorovaikutusta. Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen, viestintästrategiat, johtamisviestintä, poikkeustilanteiden ennakointi ja kriisiviestintä sekä laajojen infrahankkeiden strateginen viestintä saavat hänet syttymään. Vapaalla liekkeihin saa tennis ja Lapin tunturit.

 

Motto: Jokaisella on tämänsä.

Lisätiedot

Anna Storm


Johtaja, viestintä, vastuullisuus ja kehitys

Palvelualojen työnantajat Palta

Anna Storm on Palvelualojen työnantajat Paltan viestintä-, vastuullisuus- ja kehitysjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Palta on palveluyrityksiä edustava vaikuttajaorganisaatio, jonka viestintää, vastuullisuustyötä sekä sidosryhmäsuhteita Anna johtaa. Hän inspiroituu rehellisestä ja rohkeasta vastuullisuusviestinnästä, joka uskaltaa paljastaa myös kipupisteet.

 

Motto: Älä väitä, vaan näytä.

Lisätiedot

Mirka Sunimento


Lehtori, viestintä ja markkinointi

Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu

Valtiotieteiden maisteri Mirka Sunimento Mirka Sunimento opettaa ja ohjaa Haaga-Helian viestinnän ja markkinoinnin johtamisen Master-opiskelijoita. Mirka on erikoistunut brändin rakentamiseen, markkinointiteknologian hyödyntämiseen sekä kriisiviestintään. Ennen opettajan uraa Mirka työskenteli kansainvälisissä viestintätehtävissä Nokiassa.

Motto: ”Parempi orja kuin isäntä – teknologia on ihmistä varten”

Lisätiedot

Pia Tornikoski


Pääsihteeri

VaLa ry

Pia Tornikoskella on laaja kokemus suomalaisesta järjestökentästä yli 20 vuoden ajalta. Pia on tehnyt viestintää ja varainhankintaa urallaan niin urheilun, koulutuksen, kehitysyhteistyön kuin terveyden edistämisen hyväksi useiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa Vuodesta 2010 hän on toiminut Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n pääsihteerinä ja hänelle on useita luottamustehtäviä alan kansainvälisissä verkostoissa. Pia toimii myös yrittäjänä markkinoinnin ja viestinnän alalla.

 

Motto: ”Carpe diem!”

Lisätiedot

Laura Vuorio-Kuokka


Johtaja

Ahjo Communications Oy

Virkamiestaustainen Laura on maamme kokeneimpia sosiaalisen median asiantuntijoita, arvostettu viestintävalmentaja ja valmennusliiketoiminnan johtaja. Lauran tavoitteena on vaatimattomasti parempi (työ)elämä ja hän uskoo, että viestintäosaamisen kehittäminen on aivan välttämätöntä tavoitteeseen kipuamisessa. Laura onkin kehittänyt ja vetänyt viime vuosina merkittäviä valmennusohjelmia, joilla on mitattavasti pystytty osoittamaan viestintäosaamisen arvo työyhteisön menestymisessä. Laura rakastaa kahvia ja sarkastisen nokkelaa meemihuumoria. Ja kissoja, vaikka onkin sydämeltään koiraihminen.

 

Motto: Ketään ei kiinnosta ennen kuin kiinnostaa.

Lisätiedot

Jaa: