Finnish Comms Awards – asiakkaan ja toimiston yhteinen kilpailu

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto, asiakas ja yhteistyökumppanit. Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä. Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa, kokemusta ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluamme innostaa asiakkaita yhteiseen tekemiseen, tuloksellisuuteen, julkisten referenssien saamiseen ja yhteiseen näkymiseen. Palkitut asiakkaat puhuvat mielellään onnistumisestaan, ja toimivat näin viestintätoimistojen myynninedistäjinä.

Korostamme viestintätoimistojen kanssa tehtävän työn erityisyyttä: onnistunut viestintätyö tehdään yhdessä ja se on pitkäjänteistä ja usein kokonaisvaltaista. Palkitsemisen kannalta ei ole väliä keneltä idea tuli ja kuka juoksi viimeisen metrin. Olennaista on korostaa onnistuneessa työssä tarvittavaa yhteistyötä, erilaisia rooleja ja antaa tunnustus koko joukkueelle.

Erityistä arvoa annamme pitkäjänteiselle ja laadukkaalle yhteistyölle. Asiakkaan nimi ja osallisuus työssä sekä yhteistyökumppaneiden panos näkyvät yhtä vahvasti kuin toimiston työ. Kantava palkitsemiskriteeri on joukkueen yhteinen onnistuminen, ei toimiston erityinen onnistuminen ja rooli. Tunnistamme, että kilpailulla on ohjaava vaikutus. Palkitsemme viestinnän keinojen sijasta asiakkaan haasteiden ja ongelmien ratkaisemisesta. Avainsana on yhteistyö.

Vuonna 2021 jatkamme yhteistyötä Vala ry:n kanssa. Palkitsemme omassa kategoriassaan vuoden varainhankintateon. Muita yhteistyökumppaneita tänä vuonna ovat Cision Finland Oy, Visma, Liana Technologies, Grano Oy, STT Viestintäpalvelut Oy, Oy Karl Fazer Ab, Berner Oy ja Lejos Oy.

Palkinnot jaetaan toimistolle, asiakkaalle ja yhteistyökumppaneille. Myös finalistit saavat kunniakirjat. Palkintojen jako ja gaalatilaisuuden aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kilpailua järjestää Marketing Finland.

Kilpailun aikataulu

  • Ilmoittautuminen alkaa 16.8.2021
  • Early Bird 2.-25.8.2021
  • Kilpailutöiden deadline 16.9.2021
  • Shortlista julkaistaan 19.10.2021
  • Pitchaukseen valmistautuminen shortlistalaisilla 19.-27.10.2021
  • Pitchaus- ja tuomaristopäivä 28.10.2021
  • Finnish Comms Awards -livegaala järjestetään 11.11. Helsingissä Valkoisessa salissa

Tärkeät päivänmäärät

Tuomariston aikataulu

  • kierroksen itsenäinen tuomarointi 27.9.–10.10.2021
  • 2.kierroksen tuomarointipäivä ja pitchaukset 28.10. klo 8.00–21.00

Jaa: