Jos et löydät etsimääsi, ole yhteydessä kisatoimistoon

Yhteystiedot

Finnish Comms Awardsista

Kuka järjestää Finnish Comms Awardsia?

Kilpailua järjestää Marketing Finland.

Mikä on Finnish Comms Awards

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto, asiakas ja yhteistyökumppanit.

Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä.

Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa, kokemusta ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Osallistuminen

Kuinka rekisteröidyt ja jätät hakemuksen?

Ensimmäinen vaihe on rekisteröityminen. Ota valmiiksi esiin kilpailutyön nimi ja tiivistelmä, organisaatiosi yhteystiedot ja y-tunnus.

Kilpailutyö maksetaan rekisteröitymisvaiheessa luottokortilla.

Rekisteröitymisen ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset jättämään kilpailutyöt.

Kilpailutyö jätetään täyttämällä lomake, jonka täyttöohjeen löydät kirjautumalla kisasivustoillesi tai Finnish Comms Awards-sivuilta.

Kuka voi osallistua kilpailuun?

Kilpailu on avoin kaikille Marketing Finlandin jäsentoimistoille ja muille viestintä- ja markkinointiviestintätoimistoille. Kilpailuun voivat osallistua myös kaikki VaLa ry:n jäsenet sekä muut järjestöt.

 

Kilpailun säännöt

  • Töiden kelpoisuus: Pääkategoriassa 1 työn aloittamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, mutta työ on jatkunut tai sitä on toteutettu myös 2023 ja/tai 2024. Pääkategoriassa 2 työn aloittamisen ajankohdalla ei ole merkitystä, mutta pääosa työstä tulee olla tehtynä vuoden 2023 tai 2024 aikana.
  • Ilmoittajan tulee olla viestintä- tai markkinointiviestintäalan toimisto (pl. Vuoden varainhankintateko, jossa ilmoittajan osalta ei ole rajausta).
  • Ilmoittajalla pitää olla lupa tietojen luovuttamiseen  kaikilta työn toteutuksessa mukana olleilta tahoilta.
  • Työn tulee olla alan eettisten periaatteiden ja lakien mukainen.
  • Asiakaslausunnoissa tulee olla näkyvillä lausunnon antaneen asiakkaan nimi, titteli ja yritys. Näiden puuttuminen voi johtaa työn hylkäämiseen.
  • Tuomaristolla on oikeus siirtää kilpailutyö toiseen kategoriaan.
  • Tuomaristo pidättää oikeuden työn hylkäämiseen, mikäli toimiston nimi näkyy työssä.
  • Kaikkien shortlistalle päässeiden tulee toimittaa työhön osallistuneiden tiedot. Kreditit kysytään shortlistan julkistuksen jälkeen.
  • Tuomarointipäivässä pitchaajan tulee olla toimiston edustaja (pl. Vuoden varainhankintateko). Pitchaajia saa olla ainoastaan yksi. Tuomari ei saa pitchata.

Millainen on hyvä Finnish Comms Awards entry?

Löydät ohjeet hyvän kisatyön kirjoittamiseen blogistamme. Suosittelemme osallistumaan myös joka syksyiseen osallistujille tarkoitettuun infoon. Katso 24.8.2023 pidetyn webinaarin tallenne tästä. (passcode: zR^#fH9b)

Osallistumismaksut

Milloin maksu suoritetaan?

Kilpailutyö maksetaan rekisteröitymisvaiheessa luottokortilla.

Maksukuitti hukassa?

Maksukuitti lähetetään sähköpostiisi.

Löydät sen myös avaamalla kilpailusivunne. Voit tulostaa kuitin klikkaamalla alhaalta vasemmasta sivupalkista löytyvää kohtaa: TULOSTA KUITTI.

Tuomaristo

Jääviydet

Kaikki tuomarit eivät arvioi kaikissa kategorioissa. Otamme jääviydet huomioon ja tuomarin tulee tarvittaessa jäävätä itsensä.

Miten pääsen tuomaristoon?

Tuomaristoon kutsutaan joka vuosi alan meritoituneita osaajia. Edustettuna monipuolisesti eri toimialat ja sektorit

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi myös kisakansliaan.

Jaa: