Vaikuttavia viestintätöitä etsitään, tuomaristoa luotsaa LähiTapiolan Jyrki Antikainen

Viestinnän vaikuttavuutta mittaava MTL Communications Awards avataan tänään maanantaina 10.11. Nyt neljättä kertaa järjestettävässä kilpailussa voittaa viestintä, jossa yhdistyvät strateginen ajattelu ja luovuus. Tämänvuotista tuomaristoa luotsaa LähiTapiolan viestintäjohtaja Jyrki Antikainen.

MTL Communications Awards -kilpailussa palkitaan sellaista viestintää, joka on tukenut organisaation tavoitteita. Viestintä on osa organisaation kaikkea toimintaa ja sillä on tärkeä tehtävä tavoitteiden saavuttamisessa.

KERTOO KILPAILUN PÄÄTUOMARI, LÄHITAPIOLAN VIESTINTÄJOHTAJA JYRKI ANTIKAINEN

Neljättä kertaa järjestettävään MTL Communications Awards -kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa toimivat viestintätoimistot. Kilpailussa arvostetaan strategista ajattelua ja luovuutta, ja sen tavoitteena on edelleen nostaa suomalaisen viestinnän laatua.

On ollut hienoa nähdä, että vuosi toisensa jälkeen kilpailuun tulee entistä parempia töitä. Viestintä on yhä enemmän osa organisaatioiden strategiaa eli siellä, missä sen oikea paikka on. Myös viestinnän mittaaminen alkaa olla arkipäivää.

SANOO MTL:N TOIMITUSJOHTAJA TARJA VIRMALA

MTL:n Viestintätoimistojen hallituksen puheenjohtaja, AC-Sanaforin johtava viestintäkonsultti ja omistaja Sari-Liia Tonttila tietää, että Suomessa tehdään kovatasoista viestintää.

Kansainvälisen viestintäkilpailun tuomaristossa toimineena tiedän, että suomalaisten viestintätöiden taso on huippuluokkaa. Olemme täysin kilpailukykyisiä ja teemme luovia ja tuloksellisia viestintätöitä Suomessa. Toivoisinkin, että useampi osallistuisi viestintäkilpailuihin ja testaisi oman tekemisen laatua suhteessa muihin.

TONTTILA SANOO

Päätuomari Antikaisen lisäksi vuoden 2014 kilpailua tuomaroivat MTV:n toimittaja Jussi Kärki, Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professori ja Helsingin ja Vaasan yliopistojen organisaatioviestinnän dosentti Vilma Luoma-Aho, ProCom ry:n toiminnanjohtaja Elina Melgin, Coca Cola Finlandin viestintäpäällikkö Thea Natri, Liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Taina Pieski, sekä Plan Pii Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pia Rautakorpi. Tuomariston sihteerinä toimii MTL ry:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

MTL Communications Awards kilpailuun voi osallistua 7.1.2015 saakka. Kilpailussa palkitaan pitkäjänteistä ja tuloksellista viestintää yhdeksässä kategoriassa sekä vuoden viestintätyö ja vuoden viestintätoimisto.