Finnish Comms Awards-Gaala

Finnish Comms Awards -gaalaliput ovat myynnissä

Pian on taas aika juhlistaa vuoden 2021 parhaimpia viestintätöitä sekä Finnish Comms Awardsin 10. juhlavuotta! Meillä on ilo kertoa, että tänä vuonna gaala pidetään livetapahtumana ja illalliskorttien myynti on nyt avoinna.

Ohjelma

Gaala pidetään Helsingissä, Valkoisen Salin upeissa puitteissa 11.11.2021. Gaalan ovet avataan klo 17.00, klo 18.00 aloitamme ohjelman parissa. Gaalailtana on luvassa viihdettä, useamman ruokalajin pöytiin tarjoiltu illallinen, uusien ihmisten ja vanhojen tuttujen tapaamista sekä tietysti tärkein – tämän vuoden parhaimpien viestintätöiden kruunaamista.

Liput

Paikkoja on saatavilla rajoitetusti, varaa siis omasi pikimmiten mikäli haluat varmistaa paikkasi. Suuremmille seurueille suosittelemme valitsemaan 10 hengen pöytätilauksen, joka on nimetty juhlapaikalla yrityksenne nimellä. Pöytätilauksella saat yhden paikan veloituksetta. Early Bird -hinta on voimassa 21.10.2021 asti, lipunmyynti päättyy 31.10.2021.

Gaalan järjestelyissä tullaan toimimaan THL:n senaikaisen ohjeistuksen mukaan. Saavuthan paikalle terveenä.

Hinnasto

 

Early Bird: Gaalan illalliskortti

Jäsenille: 159€

Ei-jäsenille: 199€

 

Normaalihinta: Gaalan illalliskortti

Jäsenille: 179€

Ei-jäsenille: 239€

 

Hintoihin lisätään alv 24%.

 

Varaa illalliskortti

 

 

Early Bird: Gaalapöytä

Jäsenille: 1429€

Ei-jäsenille: 1789€

 

Normaalihinta Gaalapöytä:

Jäsenille: 1609€

Ei-jäsenille: 2149€

 

Hintoihin lisätään alv 24%.

 

Varaa yritykselle nimetty pöytä

 

Lisätiedot: maria.timonen@marketingfinland.fi / 044 973 8198

Kilpailuinfo

Finnish Comms Awards on yhteistyön kilpailu, jossa palkitaan toimisto, asiakas ja yhteistyökumppanit. Olennaista on näkökulma: asiakkaan tavoitteiden tukeminen vaikuttavalla viestintäosaamisella tai haasteen ja ongelman ratkaiseminen yhdessä. Kilpailu nostaa esiin viestintäyhteistyökumppanin kanssa tehtävän yhteistyön arvoa, kokemusta ja vaikuttavuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Tänä vuonna kilpailu keräsi ennätykselliset 123 työtä.

 

Yhteistyössä Vastuullinen Lahjoittaminen Ry, Cision Finland Oy, Visma, Liana Technologies, Grano Oy, STT Viestintäpalvelut Oy, Oy Karl Fazer Ab, Berner Oy ja Lejos Oy.